L’artista polifacètica Gina Argemir comença a esculpir el seu nou disc autobiogràfic que ben segur serà apassionant, com la seva vida. Em va demanar una enquadernació especial, amb tons negres, jo li vaig afegir uns tons vermells, el color de la sang, la passió, l’ira, en definitiva la vida.
Us deixo unes imatges de la realització al taller d’enquadernació de Mataró.

PREPARAR EL COS DEL LLIBRE: LA TRIPA

Preparació de la tripa, serrar, cosir amb cintes i telar, encolar llom i posar guardes (primers fulls decorats). La guarda l’he tintat amb taques negres perquè que és la vida, quin sentit té sense taques negres…?

TINTAR PELL I GUARDA

Que divertit és aquest pas!! ho has de provar! primer he fet proves amb la pell, he utilitzat tinta negra per serigrafia i amb un cotó fluix he anat acariciant la pell i paper de tons vermells i s’ha anat convertint en negra.

anilines a l’alcohol

engrut i metil·celulosa amb acrílic

pintura especial per fer gravat


RESULTAT FINAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s