Aquesta enquadernació de tapa solta i llom rodó és un regal molt especial que va fer la Cristina a la seva filla Judit. La Cristina durant divuit anys va anar escrivint el dia a dia de la seva filla Judit. Vam estar pensant molt sobre la forma de presentar aquests escrits tan especials íntims i plens d’amor. Molts dies vam estar observant, escollint, provant lletra, paper idoni, cobertes, mida.

Ha sigut una enquadernació estimada des del primer moment que se’m va oferir l’oportunitat de formar part d’aquest regal que tots hauríem de tenir. Felicitats Cristina per la teva constància i orgullosa de ser amiga teva i tu amiga meva. Ahhhhh!!, a la Judit li va emocionar, agradar, entusiasmar el seu regal dels divuit.

Realització enquadernació amb telar i cintes, llom rodó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s