Dos himnaris enquadernats a l’americana, aquests tipus d’enquadernacions són molt fràgils, ja que no porten un cosit amb fil. Amb el pas del temps i l’ús s’han desenganxat tots els fulls, així que els haig de restaurar.

Estat de l’himnari abans de la restauració

Restauració

Amb cotó i alcohol vaig estovant la cola antiga per poder treure-la més facilment, fins a quedar sense gens de cola. He tenyit dos fulls blancs per donar un aspecte antic fins a aconseguir la mateixa tonalitat que els fulls de l’himnari, aquest pas m’agrada molt, queda molt bé. Una vegada s’han assecat encolo tota la tripa amb cola blanca per a després polir el tall perquè es vegi tot igualat. Ha quedat genial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s