Ahir, 1 de juliol de 2022 vaig assistir a la inauguració de l’exposició d’escultures tallades en pedra de les artistes: Jeanette Adamczik, Divina Cabezón, Ana Ehlis, Jordi Garcia Pérez, Toni Garriga, Michele le Pape, Eva Muñoz, Rosalia Ramentol, Renate Schäffler, Ursula Sanden i Mireia Zantop, dirigides per l’escultor i expositor Klaus Christ.

Una exposició fantàstica situada a Alella, entorn de un llac envoltat de muntanyes i com a horitzó la vista d’un maravellós mar en calma, amenitzat pel concert de la violinista Ala Voronkova i pianista Guerassim Voronkov.

Les imatges parlen per si soles, així que us deixo una petita mostra.

CARTELL I ENTORN DE L’EXPOSICIÓ

ESCULTURES

Concert dels músics Ala Voronkova i Guerassim Voronkov

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s