Llibre d’artista encarregat per l’artista Olga Serral. He realitzat set exemplars (com dies de la setmana) de mides 39cmx29cmx2cm.

T’has preguntat mai com es comuniquen els que es dediquen a comunicar? Com es comuniquen els de premsa? Quines eines utilitzen? Doncs mitjançant codis de barres i lectors. Amb aquesta idea l’artista va pensar a recopilar tota aquesta informació i recopilar-la en forma de llibre, em afegit unlector a cada llibre per fer-ho més real.

Tècnica: enquadernació americana i tapa solta, afegint un llom vuit per poder inserir el lector i que quedés tot més homogeni, he decidit no tallar el cable, sinó fer uns lloms especials per aquesta ocasió, m’ha costat moltíssim posar el geltex a les tapes, ja que el llom tenia un volum que no em permetia recolzar-lo al taulell. Finalment ha sortit correcte.

Estructura interna dels lloms, han de tenir la mateixa distància del llarg del que s’ha d’inserir i l’amplada justa perque conecti el lector.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s