Són aquells en que tot el llibre va cobert de tela, apuesta és la primera enquadernació que vaig realitzar en tapa montada en tela.

PROCEDIMENT

En la primera imatge es veu la tripa i el doble plec amb percalina, al telar amb la falsa guarda, es posa per deixar l’espai que ocuparà finalment la guarda, en tancar el llibre es posa un cartó de 6 mm. En la següent imatge ja he posat el cartó, el cànem està encolat amb engrut, a sobre he posat paper de diari, que després de 24 h he anat lijant.
El llom es calcula amb la distància de cartó a cartó i un altre que mesuri la mida del llom. s’enganxen amb cola densa. Finalment es cobreix de tela, s’assenyala la còfia i només quedarà posar la guarda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s